Αύξηση 30% στις τουριστικές κρατήσεις από Ολλανδία

845 views
3 mins read

Οι μέχρι στιγμής κρατήσεις τουριστÏŽν απÏŒ την Ολλανδία για την καλοκαιρινή περίοδο του 2011 δείχνουν αύξηση για την Κύπρο που ξεπερνά το 30%, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΚΟΤ.

Οπως ανακοίνωσε ο ΟργανισμÏŒς, ο ΠρÏŒεδρος του ΔΣ του ΚΟΤ Αλέκος ΟρουντιÏŽτης, συνοδευÏŒμενος απÏŒ τον Αναπληρωτή ΓενικÏŒ Διευθυντή του ΚΟΤ Λεύκο Φυλακτίδη και το Διευθυντή του ΚΟΤ στο Αμστερνταμ, πραγματοποίησαν σειρά επαφÏŽν με τους σημαντικÏŒτερους Οργανωτές Ταξιδίων της Ολλανδίας, κατά τις οποίες οι Οργανωτές Ταξιδίων επεσήμαναν την ικανοποίησή τους για το τουριστικÏŒ προϊÏŒν της Κύπρου.

Η αντιπροσωπεία του ΚΟΤ συζήτησε ιδιαίτερα το θέμα της ανάπτυξης της τουριστικής κίνησης απÏŒ την Ολλανδία κατά τη χειμερινή περίοδο που σήμερα παραμένει σε χαμηλούς αριθμούς και συμφωνήθηκε σε πρÏŽτο στάδιο η επεξεργασία προγραμμάτων για τους μήνες Νοέμβριο και Μάρτιο κατά τους οποίους η Κύπρος παρουσιάζει συγκριτικά πλεονέκτημα σε σχέση με τους τουρίστες της.