News

Βιολογικά προϊόντα στην κυπριακή αγορά από την Tryfon Tseriotis

16 July, 2015

Η εταιρεία Tryfon Tseriotis Ltd, πιστή στο όραμά της ως η πρωτοπόρος εταιρεία στην ανάπτυξη της λιανικής αγοράς στην Κύπρο, προσφέρει ως γνωστόν, τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στην Κυπριακή αγορά. Παράλληλα, φροντίζει για τη διανομή και προώθηση επιλεγμένων ονομάτων σε βιολογικά προϊόντα, πετυχαίνοντας αξιόπιστα αποτελέσματα και φυσικά παρατηρώντας επιμελώς τα οφέλη που προκύπτουν στην υγεία των καταναλωτών της. Τα βιολογικά αυτά προϊόντα, δεν είναι απλά ένας διαφορετικός τρόπος καλλιέργειας, αλλά στηρίζονται σε μια ολόκληρη φιλοσοφία παραγωγής, που έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια την εμπιστοσύνη και την αποδοχή των καταναλωτών.
Η εταιρεία Tryfon Tseriotis Ltd, με αρκετά χρόνια πείρας και προσφοράς στον τομέα της διανομής, αυξάνει ολοένα την γκάμα των βιολογικών προϊόντων της. Την εμφάνιση και κυκλοφορία των νέων βιολογικών προϊόντων στην Κυπριακή αγορά, παρουσίασε η εταιρεία με μεγάλη επιτυχία σε δημοσιογράφους και άτομα των ΜΜΕ, στο Get Fresh στη Λευκωσία.

- Clipper
Η Clipper είναι η πρώτη βρετανική εταιρεία που εφάρμοσε την αξία Fairtrade (Δικαίου Εμπορίου) στα βιολογικής προέλευσης προϊόντα της, με στόχο να βελτιώσει τις εμπορικές συνθήκες των παραγωγών στις αναπτυσσόμενες χώρες. Ξεκίνησαν το 1984, από μια μικρή κουζίνα στο Dorset και τώρα είναι η 6η μεγαλύτερη εταιρεία τσαγιού στην Αγγλία. Μέχρι σήμερα, όλα τα προϊόντα της είναι Fairtrade ή Οργανικά.
Επιλέγοντας προσεκτικά, άριστης ποιότητας αγνές πρώτες ύλες από βιολογικές καλλιέργειες σε ολόκληρο τον κόσμο, η Clipper προσφέρει σήμερα τη μεγαλύτερη ποικιλία σε τσάι και εκχυλίσματα βοτάνων, χωρίς καμία τεχνητή προσθήκη. Συσκευασμένα σε φακελάκια που δεν έχουν υποστεί λεύκανση, φτιαγμένα με φυσικά συστατικά, γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη που τα Clipper έχουν τόσο υπέροχη γεύση!
Green tea: To πράσινο τσάι προέρχεται από το φυτό Camellia Sinensis, το ίδιο φυτό από το οποίο προέρχεται το μαύρο τσάι, αλλά με μια πιο απαλή διαδικασία ζύμωσης. Το πράσινο τσάι εκτός από την υπέροχη γεύση, είναι και πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά. Όλη η σειρά είναι πιστοποιημένη ως Οργανική και Fairtrade.
White tea: Άσπρο τσάι παραδοσιακά από την περιοχή Fujian της Κίνας. Παρασκευάζεται από τα φρέσκα φύλλα θάμνων τσαγιού. Με απαλή διαδικασία οξείδωσης, παρόμοιο με το πράσινο τσάι, είναι πηγή αντιοξειδωτικών.
Herbal Infusions: Φτιαγμένα από οργανικά και συχνά αρχαία βότανα, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.
- Whole Earth: Το 1967, τα αδέλφια Craig και Greg Sams, άνοιξαν ένα οργανικό και χορτοφαγικό εστιατόριο στο Λονδίνο που τον ονόμασαν Σπόροι. Το εστιατόριο αυτό, αποτέλεσε μια πρωτοποριακή κίνηση, αν σκεφτεί κανείς ότι τα βιολογικά τρόφιμα, δεν ήταν πολύ γνωστά εκείνη την εποχή. Ευτυχώς οι Λονδρέζοι, αποδέχτηκαν αυτή την υγιή και φιλική προς τον πλανήτη διατροφική επιλογή. Έτσι δημιουργήθηκε η Whole Earth με κορυφαία βιολογικά τρόφιμα, για το ευρύ καταναλωτικό κοινό, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων οργανικών δημητριακών καλαμποκιού στο Ηνωμένο Βασίλειο! Πιστεύουμε, ότι τα πιο αγνά και υγιή αγαθά, είναι αυτά που προέρχονται από τη μητέρα φύση, όπως ακριβώς τα δημιούργησε!
- Kallo: Η Kallo ξεκίνησε το 1982 στην Αγγλία. Θεωρείται μία από τις πρωτοπόρους εταιρείες στα βιολογικά και φυσικά προϊόντα. Τα προϊόντα της δεν περιέχουν πρόσθετα, συντηρητικά και gmo. Είναι χαμηλά σε περιεκτικότητα λιπαρών.
- Bjorg: Τη δεκαετία του 1980, με την έναρξη της επίγνωσης των αυξανόμενων κινδύνων από τα ρυπογόνα βιομηχανικά γεωργικά προϊόντα και τη διαδικασία της μετουσίωσης τροφίμων, ξεκίνησε στη Γαλλία η Bjorg. Παρουσίασε μια εναλλακτική λύση για τα πρότυπα τροφίμων, προσφέροντας για πρώτη φορά στη Γαλλία τα βιολογικά προϊόντα, σε σούπερ μάρκετ και υπεραγορές.
- Rice Dream: Η ιστορία των ροφημάτων και τροφίμων Dream, πηγαίνει πίσω στο 1971, όταν ο Robert Nissenbaum ένας από τους ιδρυτές, είχε ανοίξει πρωινή αγορά βιολογικών τροφίμων στο St Louis, στο Μισσούρι. Ήταν ένα από τα πρώτα καταστήματα με οργανικά/φυσικά τρόφιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Dream, έχει δεσμευθεί στο να βοηθά τους ανθρώπους να ζουν χωρίς περιορισμούς. Προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εναλλακτικών γαλακτοκομικών προϊόντων, όλα φτιαγμένα από αγνά υλικά. Είναι θρεπτικά και γεμάτα γεύση. Έτσι, απολαμβάνετε την κάθε γουλιά και κάθε μπουκιά τους.

Η Tryfon Tseriotis Ltd ιδρύθηκε το 2012, μετά τη συγχώνευση των εταιριών Tryfon Distributors Ltd και Tseriotis Consumer Goods Ltd, που αποτελούν δύο από τις παλαιότερες και πλέον καταξιωμένες εταιρείες στον κλάδο των FMCG στην Κύπρο. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, οι Tryfon Distributors Ltd και Tseriotis Consumer GoodsLtd έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με στόχο να προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στην Κυπριακή αγορά.

Η Tryfon Tseriotis Ltd παρέχει υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας σε πωλήσεις, μάρκετινγκ και διανομής στην Κυπριακή αγορά, με το όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της λιανικής αγοράς στην Κύπρο.
Η Tryfon Tseriotis Ltd εκπροσωπεί πολλές διεθνείς και δημοφιλείς μάρκες στην τοπική αγορά, όπως Kerrygold (βούτυρο και τυρί), McVities και Go Ahead (μπισκότα), John West (κονσερβοποιημένα ψάρια), Weetabix και Alpen (δημητριακά προγεύματος), Dr Oetker Ristorante και Guseppe (πίτσα), Tilda (ρύζι), Birds Eye (κατεψυγμένα τρόφιμα), καθώς και άλλες μάρκες από την τοπική αγορά, όπως Chrysodalia (αλλαντικά) και Hercules (κατεψυγμένα ζυμαρικά).