News

«Τέλος εποχής» για τα Windows XP

14 July, 2015

Η Microsoft ανακοινώνει τα σχέδια της για λανσάρισμα των Windows 10 στις 29 Ιουλίου με παγκόσμιους εορτασμούς, κοινές ενέργειες με χιλιάδες λιανοπωλητές, μεταξύ των οποίων και όλα τα επίσημα σημεία πώλησης της Microsoft, μια παγκόσμια διαφημιστική εκστρατεία, καθώς και μια νέα πολυετή πρωτοβουλία που τιμά τους ανθρώπους και τους οργανισμούς που προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο μας.

Διαθέσιμα για πρώτη φορά ως δωρεάν αναβάθμιση, τα Windows 10 προσφέρουν μια γρήγορη και γνώριμη εμπειρία που είναι ακόμα πιο ασφαλής και επικαιροποιημένη. Διαθέτοντας νέες καινοτομίες όπως το Cortana, Microsoft Edge, και ενσωμάτωση Xbox, τα Windows 10 είναι τα καλύτερα Windows που υπήρξαν ποτέ.

«Τα Windows 10 δημιουργήθηκαν ώστε να είναι πιο ανθρώπινα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε το λανσάρισμα των Windows 10 με τους οπαδούς μας», δήλωσε ο Yusuf Mehdi, εταιρικός αντιπρόεδρος του τμήματος Μάρκετινγκ των Windows και Συσκευών της Microsoft. «Θα τιμήσουμε τους ανθρώπους και τους οργανισμούς που εξελίσσουν τον κόσμο καθημερνά, βοηθώντας τους να κάνουν ακόμα περισσότερα στις δικές τους κοινότητες.»

Παγκόσμιοι Εορτασμοί για το λανσάρισμα για τους οπαδούς των Windows
Οι οπαδοί των Windows βοήθησαν στη διαμόρφωση των Windows 10, με 5 εκ. Windows Insiders να προσφέρουν σημαντική ανατροφοδότηση. Οι Windows Insiders θα είναι οι πρώτοι που θα λάβουν τα Windows 10 και προσκαλούνται να συμμετέχουν στους εορτασμούς των Windows 10 σε 13 πόλεις ανά το παγκόσμιο, στις οποίες περιλαμβάνονται το Σύδνεϋ, το Πεκίνο, το Τόκιο, το Σάο Πάολο, το Λονδίνο, το Βερολίνο, η Μαδρίτη, η Σιγκαπούρη, το Γιοχάνεσμπουργκ, το Ναϊρόμπι, το Νέο Δελχί, το Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη. Στους εορτασμούς θα προσφέρονται βιωματικά demos, ψυχαγωγία και ευκαιρίες να γνωρίσει ο κόσμος την ομάδα των Windows.

Εορτασμοί θα λάβουν χώρα σε πάνω από 110 καταστήματα στην Αμερική, τον Καναδά και το Πουέρτο Ρίκο προσφέροντας εξαιρετικές επιλογές, τιμές και υπηρεσίες, περιλαμβανομένου και της υπηρεσίας Answer Desk και δωρεάν εργαστήρια που θα βοηθήσουν τον κόσμο να μάθει πώς να αξιοποιήσει στο έπακρο τα Windows 10. Οι λιανοπωλητές παγκοσμίως θα εισαγάγουν προγράμματα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να διεκπεραιώσουν πιο εύκολα την αναβάθμιση μεταξύ των οποίων τα Best Buy, Wal-Mart, Dixon’s, mVideo, Croma, MSH, Incredible Connection, και Elkjop. Τεχνικής υποστήριξη θα παρέχεται σε όσους αναβαθμίζουν σε Windows 10 και για προγράμματα μεταφοράς δεδομένων από παλιά σε νέα PCs.

Παγκόσμια Διαφημιστική καμπάνια «A More Human Way to Do»
Μια νέα διαφημιστική καμπάνια για τα Windows 10 προσκαλεί τους ανθρώπους να ενταχθούν μαζί με τη Microsoft στη νέα εποχή. Στις 20 Ιουλίου στην Αμερική και στις 29 Ιουλίου παγκοσμίως, το πρώτο «κύμα» από τηλεοπτικές και ψηφιακές διαφημίσεις θα αναδείξει το πώς τα Windows 10 διευκολύνουν μια πιο ανθρώπινη δημιουργική προσέγγιση, χάρη σε λειτουργίες όπως τα Windows Hello and Microsoft Edge.

«Upgrade Your World»
Η πρωτοβουλία «Upgrade Your World» θα εστιαστεί σε όλους εκείνους που εμπνέουν και ενδυναμώνουν τους άλλους γύρω τους, βάση του οράματος της Microsoft να βοηθήσει τους ανθρώπους να πετύχουν περισσότερα μέσα από την τεχνολογία. Η Microsoft θα συνεργαστεί με 10 παγκόσμιους και 100 τοπικούς μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν τον κόσμο. $10 εκ. θα διατεθούν για στήριξη αυτής της αποστολής για να προωθηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με τους στόχους τους. Εννέα από τους παγκόσμιους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς είναι οι: CARE, Code.org, , Keep a Child Alive, The Global Poverty Project, the Malala Fund, The Nature Conservancy, Pencils of Promise, Save the Children and Special Olympics.

Η Microsoft θα συνεργαστεί με τους οργανισμούς αυτούς μέσα από ένα συνδυασμό τεχνολογίας, επενδύσεων σε μετρητά και ανάπτυξης κοινών εκστρατειών ευαισθητοποίησης. Στις 29 Ιουλίου, η Microsoft και οι συνεργάτες της θα προσκαλέσουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο για να προτείνουν ένα 10ο παγκόσμιο μη-κερδοσκοπικό οργανισμό για να συμμετέχει. Οι άνθρωποι ενθαρρύνονται επίσης να συμμετέχουν, μοιράζοντας το πώς κάνουν μικρά και μεγάλα πράγματα με αντίκτυπο στις κοινότητες τους και όχι μόνο χρησιμοποιώντας το #UpgradeYourWorld.

Η Microsoft θα συμμετέχει επίσης μαζί με τους εταίρους και οπαδούς της το Σεπτέμβρη στην επιλογή 10 μη-κερδοσκοπικών οργανώσεων σε 10 χώρες: Αυστραλία, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιαπωνία, Κένυα, Μεξικό, Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες θα λάβουν επενδύσεις σε μετρητά και επενδύσεις σε τεχνολογία.

Τέλος, η Microsoft δίνει στους υπαλλήλους της παγκοσμίως μια επιπλέον μέρα ρεπό για να συμμετέχουν ως εθελοντές στις κοινότητες τους. Χιλιάδες από αυτούς θα συμμετέχουν εθελοντικά για να αναβαθμίσουν τις κοινότητες τους την 29η Ιουλίου προς τιμήν του λανσαρίσματος των Windows 10.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να εμπλακείτε και να αναβαθμίσετε τον κόσμο σας - #UpgradeYourWorld επισκεφθείτε το
www.upgradeyourworld.net