News

Kαλοκαιρινές λύσεις προστασίας από την Handy’s Security

24 June, 2015

Η εταιρεία παροχής συστημάτων ασφαλείας, Handy’s Security Systems υποδέχεται το καλοκαίρι με ολοκληρωμένες λύσεις, τελευταίας τεχνολογίας, για την ασφάλεια του σπιτιού, ιδανικές για τους θερινούς μήνες, όπου παρατηρείται έξαρση στις διαρρήξεις.

Το Jablotron 100 Alarm, ένα από τα πιο πρωτοποριακά συστήματα συναγερμού στον κόσμο, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά από τη Handy’s Security, επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να ελέγχουν την οικία τους μέσω του Smartphone τους, από οπουδήποτε, ακόμα κι αν βρίσκονται σε διακοπές στο εξωτερικό. Η επαναστατική εφαρμογή ειδοποιεί το χρήστη στο κινητό του για οτιδήποτε ύποπτο συμβαίνει μέσα στο σπίτι. Σε περίπτωση διάρρηξης, ο ιδιοκτήτης της οικίας είναι σε θέση να ενεργοποιήσει άμεσα ηχηρό συναγερμό, ή να ειδοποιήσει την αστυνομία. Επιπλέον, το σύστημα συναγερμού ενσωματώνει σε ένα μόνο πυρήνα πολλαπλές, έξυπνες, οικιακές λειτουργίες που ελέγχουν το φωτισμό, τα ρολά, τη θέρμανση και τον κλιματισμό. Οπότε, οι χρήστες δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν για το αν έχουν αφήσει παράθυρα ή πόρτες ανοιχτές, αν η θερμοκρασία στο χώρο έχει ξεπεράσει τα κανονικά όρια ή αν έχει μείνει κάποια οικιακή συσκευή ανοικτή. Επίσης, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα μέσω του smartphone του να δώσει εντολή για να λειτουργήσει ή να σβήσει η θέρμανση ή ο κλιματισμός ή οποιαδήποτε άλλη οικιακή συσκευή μέσα στο σπίτι, μέσω φωνητικών εντολών, μηνυμάτων SMS ή επικοινωνίας μέσω GPRS.

Οι ιδανικές λύσεις της Handy’s Security Systems για το καλοκαίρι δεν σταματούν εδώ, αφού η εταιρεία παρουσιάζει στην αγορά ακόμα ένα καινοτόμο προϊόν που υπόσχεται όχι μόνο να προστατεύσει την οικία από πιθανούς διαρρήκτες αλλά να κάνει ακόμη και εξοικονόμηση στο ρεύμα. Πρόκειται για τον Jablotron PIR Detector, έναν ανιχνευτή κίνησης προηγμένης τεχνολογίας με παθητική υπερύθρων, ο οποίος ελέγχει τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού από παραβιάσεις «ψάχνοντας» για αλλαγές στα υπέρυθρα επίπεδα - (θερμική) ενέργεια - που προκαλούνται από την κίνηση του εισβολέα. Σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης είτε ενεργοποιείται συναγερμός, είτε ανάβουν τα φώτα. Ο ανιχνευτής μπορεί να εγκατασταθεί στα παράθυρα και στις μπαλκονόπορτες και να λειτουργήσει ακόμη και όταν είναι ανοιχτά. Αυτό δίνει τη δυνατότητα αποφυγής της χρήσης συστημάτων κλιματισμού κατά τη διάρκεια της νύχτας και έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης ρεύματος, αφού τα παράθυρα μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά χωρίς τον κίνδυνο διάρρηξης.

Έχοντας πλήρη επίγνωση των δύσκολων εποχών που διανύουμε η Handy’s Security Systems δημιούργησε νέα ευέλικτα πακέτα ασφαλείας και αυτοματισμών, που ανταποκρίνονται στις πολλαπλές και διαφορετικές ανάγκες τόσο των επιχειρήσεων όσο και των καταναλωτών καθώς και χρηματοδοτικά προγράμματα αποπληρωμής που διατηρούν ψηλά τον πήχη ανταγωνισμού στην κυπριακή αγορά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Handy’s Security Systems, Άντης Σοφρωνίου, δήλωσε: «Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις ασφαλείας και αυτοματισμού που εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή, πάντα σε προσιτές τιμές. Στον πυρήνα της προσέγγισής μας είναι η παροχή ευέλικτων λύσεων, μέσω εξατομικευμένων πακέτων, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Handy’s Security Systems, μπορείτε να καλείτε στο 77 77 87 87 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.handysecurity.com