News

Με νέους προορισμούς το πρόγραμμα του Salamis Filoxenia

27 March, 2015

To κρουαζιερόπλοιο c/s Salamis Filoxenia αρχίζει τα νέα του δρομολόγια για το 2015 από τις 12 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου 2015.
Αναμφίβολα η κρουαζιέρα αποτελεί ιδανικό τρόπο διακοπών γιατί εκτός από την μαγεία του ταξιδιού στις υπέροχες θάλασσες της Μεσογείου προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για τους λάτρεις της καλής ζωής που αναζητούν την πραγματική φιλοξενία.

Το καλοτάξιδο c/s Salamis Filoxenia θα σας ταξιδεύσει σε υπέροχους μαγευτικούς προορισμούς γεμάτους ιστορία, πολιτισμό και διασκέδαση. Πολλές οι νέες επιλογές όπως Σκίαθος, Χανιά, Μάλτα, Σικελία, Θεσσαλονίκη, Άγιον Όρος, Σπέτσες, Ύδρα, Μήλος αλλά πολλοί άλλοι αγαπημένοι προορισμοί του Αιγαίου και Ιονίου Πελάγους.
Το Νέο Εμπλουτισμένο πρόγραμμα κρουαζιέρων περιλαμβάνει:
- 2-ήμερες κρουαζιέρες στoυς Αγίους Τόπους και στον Λίβανο
- 3-ήμερες κρουαζιέρες στη Μύκονο, Άγιο Νικόλαο Κρήτης, Ρόδο, Κω, Σύμη και Καστελόριζο.
- 4, 5, 7 και 9-ήμερες κρουαζιέρες στην Σκιάθο, Άνδρο, Ύδρα, Σπέτσες, Μήλο, Βαλέτα (Μάλτα), Μεσσίνα (Σικελία), Κεφαλονιά, Γύθειο, Άγιον Όρος, Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο, Χανιά (Σούδα), Πειραιά, Πάρο, Μύκονο, Σύρο, Άγιο Νικόλαο Κρήτης, Πάτμο, Μυτιλήνη, Ικαρία, Κάλυμνο, Κω, Χίο, Σάμο, Ρόδο, Σύμη και Καστελόριζο.
Όταν το c/s Salamis Filoxenia που θα προσεγγίζει την Σύρο, οι επιβάτες θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν προαιρετική επίσκεψη στην Τήνο για προσκύνημα, νοουμένου ότι οι συνθήκες και τα δεδομένα δεν διαφοροποιούνται από τα προβλεπόμενα κατά την ημέρα έκδοσης των δρομολογίων.

Το c/s Salamis Filoxenia διαθέτει εννιά καταστρώματα επιβατών, είναι 15,400 τόνων, έχει μήκος 157 και πλάτος 22 μέτρα. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 700 επιβάτες σε άνετες καμπίνες διαφόρων κατηγοριών και πολυτελείς σουίτες, όλες εξοπλισμένες με προσωπικές ανέσεις και τηλεοράσεις LCD. Σημειώνουμε ότι όλες οι καμπίνες είναι πάνω από το επίπεδο της θάλασσας.
Οι κοινόχρηστοι χώροι του πλοίου περιλαμβάνουν πέντε ευρύχωρα σαλόνια και μπαρ, αμφιθεατρικό σινεμά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οργάνωση σεμιναρίων και διαλέξεων, πισίνες για ενήλικες και παιδιά, μεγάλο καζίνο, ίντερνετ καφέ, μεγάλο κατάστημα αφορολογήτων ειδών, κατάστημα δώρων και επιλεγμένων ελληνικών προϊόντων και γυμναστήριο. Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει παιδότοπος με εκπαιδευμένο προσωπικό που θα διοργανώνει διάφορες δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα ψυχαγωγίας είναι και φέτος αναβαθμισμένο και εμπλουτισμένο, όχι μόνο για τους μεγάλους αλλά και τους μικρούς, και η κάθε κρουαζιέρα θα είναι μοναδική και ξεχωριστή.
Το κατάστρωμα του Sky Bar με την Disco κάτω από τα αστέρια της Μεσογείου θα αποτελέσει σημείο αναφοράς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κρουαζιερόπλοιο Salamis Filoxenia είναι το μοναδικό με κυπριακή σημαία και έχει σαν βάση του την Κύπρο και κάθε χρόνο έρχεται να αναβαθμίσει το προϊόν της κρουαζιέρας από τα λιμάνια μας με πολλές επιλογές δρομολογίων στα Ελληνικά Νησιά αλλά κυρίως με την γνωστή φιλοξενία της Salamis και τις πολλών αστέρων υπηρεσίες εν πλω που θα χαρίσουν ένα ευχάριστο ταξίδι σε όλους τους επιβάτες.
Για προκρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 5 Μαΐου 2015 θα προσφέρονται ειδικές εκπτώσεις στα ναύλα σε όλες τις κρουαζιέρες. Θα εξαιρείται από τις εκπτώσεις η 9ήμερη κρουαζιέρα με ημερομηνία αναχώρησης 14/9/2015.

Η Salamis Tours μια σταθερή αξία για περισσότερα από 55 χρόνια στον τουρισμό και τις θαλάσσιες συγκοινωνίες προσφέρει και φέτος τις κρουαζιέρες που όλοι περιμένουν.